Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Νέες προσλήψεις (τρέξτε στους πολιτικούς) το επάγγελμα με σίγουρο μέλλον

Επειδή είναι Σάββατο και επειδή σεβόμαστε κάθε αναγνώστη που δεν χρωστάει να του ανεβαίνει η πίεση στον ουρανό, είναι το τελευταίο post που θα σας εκνευρίσει για σήμερα:
Φανταστείτε μια....

κυβέρνηση που κλείνει σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες. Τι προσλαμβάνει; Αστυνομικούς να γίνουν ΜΑΤ! Κοιτάξτε τι σχεδιάζουν για το μέλλον της Ελλάδας (τι περίμενουν τα επόμενα χρόνια με τους....
πεινασμένους και τα επεισόδια) και ξυπνήστε (θα δανείζονται λεφτά από την Ευρώπη για να δέρνουν τους Έλληνες να πάρουν και άλλα δάνεια):
newsit.gr
Εκεί που φαινόταν ότι θα γινόταν προσλήψεις με το σταγονόμετρο στα σώματα ασφαλείας, ξέσπασε ξαφνική θεομηνία με περισσότερες από 4.000 θέσεις!

Νωρίτερα έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των πανελλαδικών, για 1.300 δόκιμους αστυφύλακες και 100 δόκιμους αξιωματικούς, χωρίς να αναγγελθεί ότι στο ... "υπόστρωμα" υπάρχουν άλλες 100 θέσεις για πρόσληψη αξιωματικών με ειδικά καθήκοντα.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδόθηκε χθες απόφαση του νέου υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που υπογράφεται από τους δύο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα, με θέμα: "έγκριση για την κίνηση διαδικασιών πλήρωσης θέσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη", με την οποία αποφασίστηκε κι εγκρίθηκε ότι:


Α. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.500 κενών οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού ως εξής:

- δόκιμοι αστυφύλακες 1.300
- δόκιμοι υπαστυνόμοι 100
- αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων 100

Β. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.200 θέσεων ειδικών φρουρών με πενταετή θητεία στην αστυνομία των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.

http://arta-mou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις