Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Ο καιρός σήμερα...Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 03/07/2011

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Βόρεια Θεσσαλία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 30 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 33 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 19 έως 27 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τους 31 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ δυτικοί – βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ βορειοδυτικοί ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις