Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Γάμος Αλέξανδρου Τζόρβα-Χρυσαυγής Ατσιδάκου [video]


Στο Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη παντρεύτηκε ο Aλέξανδρος Τζόρβας την εκθαμβωτική Χρυσαυγή Ατσιδάκου. Δείτε το video από το γάμο Τζόρβα-Ατσιδάκου και τις δηλώσεις του ζευγαριού.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Τζόρβας και η γοητευτική δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια.

Γνωρίστηκαν όταν ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε αθλητική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος. Εκεί εργαζόταν και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Μπορεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας να ψηφίστηκε ως ένας από τους πιο σέξυ ποδοσφαιριστές του μουντιάλ ποδοσφαίρου, αλλά όπως φαίνεται μάτια έχει μόνον για την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν ο γάμος τους να γίνει στην μαγευτική Μονεμβασιά, η οποία αποτελεί και τόπο καταγωγής της Χρυσαυγής Ατσιδάκου αλλά και αγαπημένο προορισμό τόσο της ίδιας όσο και του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, καθώς το ζευγάρι Αλέξανδρου Τζόρβα-Χρυσαυγή Ατσιδάκου θέλησε να μην ταλαιπωρήσει τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά του στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Δείτε το video από το γάμο του Αλέξανδρου Τζόρβα και Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τις δηλώσεις του ζευγαριού:


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις