Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Έξαλλη η Μελέτη με υποψήφια Playmate!Στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" παίξανε αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια των Playmate, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επτάδας.....
Κάποια από τα κορίτσια που δεν πέρασαν, δεν κατάφεραν να κρύψουν την πικρία και τον εκνευρισμό τους και ξέσπασαν μπροστά στην κάμερα. Μία από τις κοπέλες συγκεκριμένα εκνευρίστηκε τόσο πολύ από την κάμερα που την είχε πάρει από πίσω, με αποτέλεσμα να βρίσει τον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να της πάρει μια δήλωση.
Η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας αυτά τα πλάνα έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας αποκαλώντας την "λαϊκό, ξανθό ανάγωγο πλάσμα, το οποίο μπροστά στην κάμερα της εκπομπής έβριζε προσβάλλοντας το κοινό και τον κόσμο" η Ελεονώρα συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε να την πιάσει από το μαλλί και πως τώρα την πείραξε που την παίρνουν από πίσω, ενώ τόσο καιρό που την έπαιρναν δεν είχε πρόβλημα και όσο νόμιζε πώς η κάμερα θα την κάνει γνωστή και θα πηγαίνει στα μπαρ για να κάνει γνωριμίες ως τιτλούχος, ήταν όλα καλά και τώρα που δεν τα κατάφερε σου φταίμε και μας λέει να πάμε να......!!!!!!

Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις