Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Αναγνώριση προσώπου στο Facebook!Το Facebook παρουσία μία νέα υπηρεσία που αναγνωρίζει αυτόματα ποιος είναι στη φωτογραφία που ανεβάζει ο χρήστης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο επίσημο blog του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα ανάπτυξης του Facebook ανέπτυξε νέες υπηρεσίες για τη σελίδα.

Η νέα υπηρεσία που είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες που θέλουν και χωρίς να χρειάζεται πλέον να κάνουν tags στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σε αυτές.


To Facebook έχει ήδη αρχίσει και καταγράφει τα πρόσωπα των χρηστών κάνοντας τους την ερώτηση “ποιανού είναι αυτό το πρόσωπο” όταν ανεβάζουν μία φωτογραφία και μελλοντικά το σύστημα θα αναγνωρίζει αυτόματα το πρόσωπο που σώσατε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα δυνατότητα που προσφέρει το Facebook έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τους χρήστες αφού προστέθηκε στο προφίλ τους χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωσή.

Το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε πως το Facebook θα καταφέρει να ικανοποιήσει τα αιτήματα των δυσαρεστημένων χρηστών.

 
Πηγη : Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις