Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Και η εθνική ομάδα εμπλέκεται στα στημένα!


Ακόμη και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εμπλέκεται στο κύκλωμα διαφθοράς και στημένων αγώνων! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος, με τη συμμετοχή νέων ονομάτων, ενώ μεταξύ των «ύποπτων» αγώνων συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι της εθνικής Ελλάδος.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, εκτός από τους μέχρι στιγμής εμπλεκόμενους, τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν νέα ονόματα ΠΑΕ και παραγόντων, που μέχρι τώρα δεν είχαν αναφερθεί πουθενά και δεν υπήρχε (έως τώρα) ανάμειξή τους στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Επίσης, υπάρχουν νέες κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές και σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
Αναλυτικά το δημοσίευμα των «Νέων»:
Μια δεύτερη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να προκαλέσει νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις προσεχείς ημέρες.
Σε αυτήν θα περιέχονται ηχηρά ονόματα του αθλήματος, τα οποία δεν έχουν μέχρι τώρα καμία ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Ακόμη, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο - πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια να μην ξεφύγει ούτε η Εθνική.
Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν το έργο τους και σε άλλες πόλεις, πλην της Αθήνας, με τις πληροφορίες να θέλουν στο νέο πακέτο των αποκαλύψεων που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη να εμπλέκονται ομάδες, παράγοντες και διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα.
ΔΙΩΞΕΙΣ
Στη νέα δικογραφία φιγουράρουν αρκετά από τα πρόσωπα που έχουν γνωστοποιηθεί από τις έως τώρα έρευνες και εις βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις, ενώ συγχρόνως υπάρχει και σειρά ονομάτων (ΠΑΕ και παραγόντων) που μέχρι τώρα δεν είχαν ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.
Εκτός πάντως από το σπορ των στημένων αγώνων, στο συγκεκριμένο πακέτο η έρευνα της Δικαιοσύνης φαίνεται να φέρνει στο φως και άλλες μη νόμιμες δραστηριότητες παραγόντων του ποδοσφαίρου, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και πολλά άλλα.
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο παρασκήνιο θέλουν παράγοντες που αυτή την στιγμή δεν μετέχουν ενεργά στα διοικητικά του ποδοσφαίρου να ετοιμάζονται να στραφούν κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ από τη στιγμή που με βάση τη δικογραφία εμφανίζεται ότι συνομιλούσε με μέλη του κυκλώματος εις βάρος των οποίων εκκρεμούν βαριές κατηγορίες.
Στο μεταξύ, με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζονται να απαντήσουν σήμερα οι ΠΑΕ Λάρισα, Αρης, Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκός στην πρόθεση της διοίκησης της Superleague να επικυρώσει τη βαθμολογία! Η Λάρισα από την πλευρά της θέλει να παραμείνει ανοικτό το ζήτημα, έτσι ώστε στην περίπτωση που υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων να διεκδικήσει την παραμονή της.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Φάκελο με στοιχεία για δραστηριότητα του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ κατά των συμφερόντων του Ηρακλή αποστέλλει σήμερα η ΠΑΕ στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Οπως διαβεβαιώνουν οι παράγοντες του Γηραιού, η γραπτή στοιχειοθετημένη καταγγελία θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις. Στο μεταξύ, προσφυγές ετοιμάζουν πολλοί παίκτες του Γηραιού, ενώ στη σημερινή συνέλευση του Ερασιτέχνη παράγοντες, μέλη και οπαδοί συνοψίζουν τα δεδομένα που αφορούν τον Ηρακλή και προσπαθούν να εκπονήσουν νέο πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις