Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Ο λόγος του χωρισμού τους

Ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη έχει γίνει talk of the town! Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το χωρισμό του γνωστού ζευγαριού, όχι όμως και ο.....
 λόγος. «Δεν συνέβη κανένας μεγάλος τσακωμός με τον Τόνυ, δεν έγινε κάτι σοβαρό που να είναι “λόγος χωρισμού”, δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους –για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και τυχόν ανακρίβειες που ίσως ειπωθούν–, δεν συνέβη ποτέ κάποια μεγάλη διαφωνία που να τους κάνει να σκεφτούν ότι δεν θα γινόταν πια να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι κι έτσι να μην ξαναμιλήσουν», λέει στενός συνεργάτης της Έλενας στο περιοδικό “People”.

«Η Έλενα και ο Τόνυ χώρισαν λόγω της φθοράς που είχε πια η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια συμβίωσης. Οι φίλοι τους, βέβαια, θα θέλαμε να αναιρέσουν την απόφασή τους. Μακάρι να συμβεί. Ωστόσο, παραμένουν πολύ αγαπημένοι, μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, δείχνουν ο ένας στον άλλον μεγάλη εκτίμηση και δεν πρόκειται ποτέ να βγει η Έλενα σε μελλοντική της συνέντευξη και να μιλήσει αρνητικά για εκείνον, παρά μόνο να επιβεβαιώσει το χωρισμό. Όσα γράφτηκαν από την Κυριακή που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός για “μεγάλες διαφωνίες” και για “μοίρασμα κοινών περιουσιακών στοιχείων” είναι απλώς ανυπόστατα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Όπως ποτέ μέχρι σήμερα η Έλενα δεν άφηνε τα media να μπουν στην προσωπική της ζωή, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Εξάλλου, πάντα θα αγαπάει και θα εκτιμά τον Τόνυ. Το ίδιο συμβαίνει και από τη δική του πλευρά. Απλώς η σχέση τους έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο» καταλήγει.
ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις