Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Το "τρίγωνο των Βερμούδων" αποκαλύπτεται!


Ο Τζιάν Κουασάρ (Gian Quasar) είναι ερευνητής-συγγραφέας του βιβλίου "Στο Τρίγωνο των Βερμούδων" (Into the Bermuda Triangle).
Τα τελευταία 20 χρόνια ερευνά τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή του τριγώνου και συγκεντρώνει στοιχεία από όλον τον κόσμο.
Το pyles.tv και ο Γιάννης Μούτσος επικοινώνησαν μαζί του στην προσπάθεια μας να φωτίσουμε ένα από τα πιο δημοφιλή ανεξήγητα φαινόμενα των τελευταίων δύο αιώνων! 
"Υπάρχουν εκατοντάδες άγνωστες εξαφανίσεις στην περιοχή!"

"Ξεκίνησα τις έρευνες μου το 1990 μετά από 13 χρόνια συγγραφής του τελευταίου βιβλίου αναφορικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων. Ήμουν περίεργος να εξετάσω αν υπήρχε κάποια αλήθεια πίσω από το Τρίγωνο των Βερμούδων και αν όντως είχαν εξαφανιστεί περισσότερα πλοία ή αεροσκάφη στην συγκεκριμένη περιοχή.

Παρατήρησα ότι οι πληροφορίες ήταν απηρχαιωμένες και πως εφόσον τα παραπάνω ήταν αλήθεια πίστεψα ότι οι εξαφανίσεις (πλοίων) θα πρέπει να εξακολουθούν να συμβαίνουν. Έτσι ξεκίνησα την έρευνα μου σε βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία μυστηρίου που δυστυχώς δεν παρείχαν αρκετές πληροφορίες. Έπειτα βρήκα το αρχείο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Συγκοινωνιών, το οποίο είναι το επίσημο ομοσπονδιακό τμήμα ερευνών. Από εκεί παρέλαβα λίστα με όλα τα αγνοούμενα αεροσκάφη και εξετάζοντας την λίστα κατέληξα ότι είχαν εξαφανιστεί περί τα 80 αεροσκάφη.
Στη συνέχεια ανέτρεξα στις πλήρεις εκθέσεις καταγραφής ατυχημάτων αυτών των αεροσκαφών και σε πολλές περιπτώσεις παρατήρησα ότι οι συνθήκες εξαφάνισης τους υπήρξαν ιδιαίτερα μυστηριώδης. Σε αναδρομή μου σε ιστορικές αναφορές του 1960 μελέτησα όλες τις φημολογίες της εποχής καθώς και τα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν σχετικά με το θέμα.
Ανακάλυψα πως υπήρξαν περίπου 40-50 επιπλέον αεροσκάφη τα οποία εξαφανίστηκαν αλλά κανείς δεν είχε αναφερθεί σε αυτά μέσα στο συγγραφικό έργο της εποχής. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι κανείς μέχρι τότε δεν είχε διεξαγάγει εμπεριστατωμένη έρευνα για τα γεγονότα που συνετέλεσαν υπέρ ή κατά της δημιουργίας (του μυστηρίου) του Τριγώνου των Βερμούδων. Συνεχίζω εδώ και 13 χρόνια και έχω ανακαλύψει μερικές εκατοντάδες εξαφανίσεις που έχουν συμβεί τους τελευταίους 2 αιώνες. Οι εξαφανίσεις αυτές δεν είχαν δημοσιοποιηθεί μέχρι την στιγμή που εξέδωσα το βιβλίο μου."

'Ολες οι θεωρίες για το "τρίγωνο"καταλήγουν στον ηλεκτρομαγνητισμό.

"Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι μπορεί να συμβαίνει στην περιοχή. Υποστηρίζεται η θεωρία απαγωγής από ATIA, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι εκεί υπάρχει η χαμένη Ατλαντίδα. Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι υπάρχει κάτι στο πυθμένα της θάλασσας που προκαλεί την ανύψωση αντικειμένων, η ύπαρξη συσκευών δημιουργίας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που θα ήταν δυνατόν να εξαφανίσουν (πλοία, αεροσκάφη). Θεωρίες που βασίζονται σε φυσικά αίτια, όπως το φαινόμενο ηλεκτρομαγνητισμού που μπορεί να αποπροσανατολίσει τα όργανα πλοήγησης πλοίων και αεροπλάνων και σε τελική φάση να οδηγήσει στην εξαφάνισή τους ή και στην απόλυτη αποσύνθεσή τους.
Ερεύνησα όλες αυτές τις εκδοχές και κατέληξα σε ένα κοινό στοιχείο. Πρόκειται για τον ηλεκτρομαγνητισμό. Κατάφερα να αποδείξω ότι πράγματι υπάρχουν  ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες στην περιοχή του Τριγώνου. Τους ισχυρισμούς μου έχουν μελετήσει σπουδαίοι ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως ο Ρώσος Δρ Γέλκιν.
  
bermuda_map-(1).jpg  Μάρτυρες αναφέρουν ότι παρατήρησαν την ανεξέλεγκτη περιστροφή πυξίδων αεροπλάνων ή και πλοίων, ενώ μια ασυνήθιστη πυκνή ομίχλη σχηματιζόταν γύρω από το σκάφος ή το πλοίο τους και προσκολλούνταν επάνω τους, κινούμενη καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους μαζί με το όχημα.
  Όλα οδηγούν  στην ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ότι υπάρχει άμεσος συσχετισμός με την εξαφάνιση πλοίων, είτε με τον αποπροσανατολισμό του πιλότου είτε με την πρόκληση βλαβών στο σκάφος, προκαλώντας έτσι την αποσύνθεση του. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές θεωρίες. Οι επικρατέστερες είναι αυτές των ATIA και των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.
 
  Γνωρίζω οτι ο καθηγητής γεωλογίας του Εδιμβούργου, δρ. Ντέιβιντ Κέριτζ υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο Τρίγωνο των Βερμούδων και πως ο ηλεκτρομαγνητισμός δεν αποτελεί αιτία για την εξαφάνιση πλοίων , αεροπλάνων ή ανθρώπων. Πιστεύω πως κάνει λάθος!
  Μπορώ να στηρίξω το φαινόμενο του ηλεκτρομαγνητισμού σε μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, στην έρευνα του Καναδού επιστήμονα Δρ Τζόν Χάτσισον, του Τζόρτζ Χάσαγουει καθώς και άλλων πολλών επιστημόνων που έχουν καταφέρει να προσομοιώσουν συνθήκες εξαφάνισης, μετάλλαξης και άλλα συνταρακτικά γεγονότα που προκαλούνται με επιδέξιο χειρισμό των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.
 
  Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλούνται από γεννήτριες ηλεκτρικού σήματος. Μια πρόσφατη μελέτη απέδειξε ότι το πεδίο βαρύτητας της γης είναι μικρότερο στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων από ότι στον υπόλοιπο πλανήτη. Ο επιστήμονας Ντόμ Μαλόουν του Ινστιτούτου Ακεραιότητας της Ουάσινγκτον, είναι πρωτοπόρος στην έρευνα του ηλεκτρομαγνητισμού ως εναλλακτική πηγή ενέργειας. Επομένως ο Δρ Κέριτζ από το Εδιμβούργο προφανώς δεν γνωρίζει τα αποτελέσματα προσφάτων ερευνών που έγιναν σε εργαστηριακά πειράματα."

"Το πείραμα Χάτσισον, αποδεικνύει ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κρύβονται πίσω από τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις." 

 "Είναι δυνατή η δημιουργία ηλεκτρονικής ομίχλης που προκαλείται από υψηλή τάση και έχει χρώμα μετάλλου με μεγάλη πυκνότητα και ελάχιστη ως και μηδενική διαύγεια. Υπήρξαμε μάρτυρες μίξης διαφόρων υλικών. Ο Χάτσισον κατάφερε να λιώσει μέταλλο μέσα σε ξύλο αναμιγνύοντας και τα δύο σε ένα σώμα με επιδέξιο χειρισμό του ηλεκτρομαγνητισμού. Με τον τρόπο αυτό προκλήθηκε  η ανύψωση  ενός βαρύτατου μεταλλικού κυλίνδρου καθώς και η δημιουργία απρόσμενης ανάφλεξης.

  Αρχίζουμε λοιπόν να κατανοούμε την λειτουργία του ηλεκτρομαγνητισμού και τα όσα έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα στα επιστημονικά εργαστήρια αποτελούν μικρά μόνο παραδείγματα. Βεβαία η δυνατότητα (του ηλεκτρομαγνητισμού) στον ωκεανό είναι σαφώς μεγαλύτερη.
  
  Ο Τζον Χάτσισον ξεκίνησε την έρευνα του πριν από 20 χρόνια, όταν μέσα σε ένα στενό εργαστήριο όπου εργαζόταν,  τοποθέτησε πολλές ηλεκτρογεννήτριες και τις έθεσε σε λειτουργία. Ξαφνικά κάτι τον χτύπησε στο ώμο. Επρόκειτο για ένα αιωρούμενο αντικείμενο μέσα στο δωμάτιο. Τότε λοιπόν ξεκίνησε να ρυθμίζει τον εξοπλισμό του, όταν δηλαδή δημιούργησε το φαινόμενο ‘Χάτσισον’ καθώς και την συσκευή ‘Χατσισον’ που μπορεί να προκαλέσει  την εξαφάνιση μεταλλικών αντικειμένων.
a-pistefto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις