Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Τους περιμένει ο εισαγγελέας


Τον Αχιλλέα Μπέο και τους υπόλοιπους εννέα συλληφθέντες για την υπόθεση των στημένων περιμένει στις 11:00 ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, για να τους απαγγείλει κατηγορίες!Σίγουρα τα δικαστήρια της Ευελπίδων θα ζήσουν μεγάλες στιγμές με την προσαγωγή των δέκα κατηγορούμενων! Ο εισαγγελέας θα τους απαγγείλει τις κατηγορίες βάσει της δικογραφίας και λογικά οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν διορία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και μένει να δούμε εάν θα τους δοθεί και θα αφεθούν ελεύθεροι ή λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος, θα παραμείνουν υπό φρούρηση.

Συνολικά οι συλλήψεις είναι δέκα και ένας εξ αυτών είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων της Α' Εθνικής!
Αναλυτικά, πρόκειται για τους: Αχιλλέα Μπέο, Σταύρο Ψωμιάδη, Γιώργο Τσακογιάννη (μεγαλοπαράγοντας Ηλιούπολης), Νίκο Χάλκο (πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρη Ζαβαντία (ποδοσφαιριστής με θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκο Παντέλη (προπονητής) Θανάση Ντότσα (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος που φέρονται ως bookmakers, αλλά και του Νίκου Ζαμάνη επιχειρηματία στη Νέα Σμύρνη!
Οι Μπέος, Ψωμιάδης και Τσακογιάννης πάνε για κατηγορούμενοι για τα τρία κακουργήματα που αναφέραμε παραπάνω, ενώ υπόλοιποι μόνο για το ξέπλυμα χρήματος και την στοιχηματική απάτη.
Από τα ξημερώματα αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, οι τρεις που συνελήφθησαν στην συμπρωτεύουσα, δηλαδή οι Ζαβαντίας, Τσακογιάννης και Ντότσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις