Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Swinging….και στην Ελλάδα


Το swinging ή αλλιώς “ανταλλαγή συντρόφων” είναι μια μη μονογαμική συμπεριφορά, στην οποία δύο άνθρωποι που έχουν μεταξύ τους σχέση συμφωνούν, ως ζευγάρι, να προβούν σε σεξουαλική σχέση με άλλα ζευγάρια ως ψυχαγωγική ή κοινωνική δραστηριότητα....


Το συγκεκριμένο φαινόμενο που θεωρείται από τους περισσότερους απόρροια της έξαρσης της σεξουαλικής δραστηριότητας κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επανάστασης της δεκαετίας του ’60, κατέστη δυνατό λόγω της εφεύρεσης του αντισυλληπτικού χαπιού και της επικράτησης ασφαλέστερων σεξουαλικών πρακτικών κατά την ίδια περίοδο.

Οι λόγοι που ωθούν τα ζευγάρια να προβούν στο swinging ποικίλλουν. Πολλοί συμμετέχουν θέλοντας να προσθέσουν ποικιλία στη συμβατική σεξουαλική ζωή τους, άλλοι το κάνουν απλά από περιέργεια. Μερικοί το αντιλαμβάνονται σαν μια δραστηριότητα κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που μέσω του swinging ικανοποιούν τις αυξημένες σεξουαλικές τους επιθυμίες ή προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ικανοποιήσουν την υπερσεξουαλικότητα των συντρόφων τους.

Αυτή,λοιπόν η ιδιαίτερη δραστηριότητα ήρθε πλέον και στην Ελλάδα!


http://www.fcafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις