Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Ο καιρός σήμερα..


Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 10/05/2011


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Κρήτη και στα ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 10 Μαΐου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 20 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 20 βαθμούς, ενώ στις νότιες ακτές της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες αναμένεται να φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και δυτικά κυρίως τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι και από το απόγευμα βόρειοι ισχυροί.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας το μεσημέρι στα βόρεια και στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, εξασθενούντες το βράδυ σε μέτριους και τοπικά στα ανατολικά ισχυρούς.

Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα από τις απογευματινές ώρες και μετά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις