Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Ο καιρός σήμερα..


Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 26/04/2011


Τοπικές βροχές περιμένουμε την Τρίτη 26 Απριλίου 2011 στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη και από το βράδυ και τη Θεσσαλία ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 11 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αγγίξει τους 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις και στο Κρητικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Οι παραπάνω προγνώσεις ισχύουν για: Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 ώρα:  09:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις