Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Τρίδυμα με 11 χρόνια διαφορά!


Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα δύο 11χρονα κορίτσια και το 3 μηνών μωρό στην εικόνα είναι τρίδυμα, αλλά η Bethony, η Megand και η Ryleigh πραγματικά είναι! Παρά το γεγονός ότι και οι τρεις αδελφές έχουν συλληφθεί την ίδια ημέρα, η Ryleigh ήρθε 11 χρόνια μετά τις δίδυμες αδελφές της.  Η κυρία Shepherd λόγω προβλημάτων υγείας είχε μειωμένες πιθανοτήτων να μείνει έγκυος για αυτό αποφάσισε με το σύζυγο της να υποβληθεί σε θεραπεία. Από τα 24 ωάρια που συλλέχθηκαν από τους γιατρούς, τα 14 γονιμοποιήθηκαν επιτυχώς, τα 2 εμφυτεύθηκαν και τα υπόλοιπα 12 καταψύχθηκαν. Η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά και οι Bethony και Megand γεννήθηκαν υγιή και έφεραν χαρά στην οικογένειά τους.

Ποτέ μην κάνετε πρόταση γάμου μπροστά σε κοινό αν δεν είστε σίγουροι.

Ο δυστυχής φίλαθλος που βλέπετε στην εικόνα σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του μπροστά στους θεατές όλου του σταδίου πιστέυοντας πως αυτό θα την συγκινήσει. Απ’ ότι φαίνεται όμως η κοπέλα μάλλον δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο…

Δείτε φωτογραφίες από μια ενδιαφέρουσα έκθεση που έγινε και στην οποία παρουσιάζονταν αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά μεγεθυμένα όμως κατά πολύ.

Το κράτος διευκολύνει την κλοπή στα βενζινάδικα…

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν η κυβέρνηση «ξόδευε» την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητά της όχι στη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και συνταξιούχων, αλλά στην πάταξη της διαφθοράς!...
Παλιά «φάµπρικα» να κλέβουν στα βενζινάδικα τους ανυποψίαστους οδηγούς. Οσο παλιά είναι και η «φάµπρικα» των υποσχέσεων που έχουν δώσει κυβερνητικοί παράγοντες για έλεγχο στην εμπορία καυσίμων. Και τι δεν έχουμε ακούσει. Για ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά συστήματα που θ' απέτρεπαν το λαθρεμπόριο, για ελέγχους τέτοιους που θα επιτρέψουν να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός ο οποίος και θα φέρει μειώσεις τιμών κ.ο.κ...

Μικρόβια διατηρούν ζωντανά τα χρώματα προϊστορικών βραχογραφιών

Τα σχέδια στις βραχογραφίες συνήθως ξεθωριάζουν μετά από κάποιους αιώνες, όμως οι βραχογραφίες του Μπράντσο στην Αυστραλία διατηρούν τα χρώματά τους ζωντανά μετά από τουλάχιστον 40.000 χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα χρώματα είναι ζωντανά, τονίζουν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ, προσθέτοντας ότι τα σχέδια συντηρούνται από χρωματιστά βακτήρια και μύκητες.

Sexy...

Το συγκεκριμένο βίντεο, έχει πάνω απο 8 εκατομμύρια views και συνεχίζει να ανεβαίνει!! Το είδαμε, μας φάνηκε αλλόκοτο και όποιος αντέχει, μπορεί να το παρακολουθήσει... Sexy χορός!! Βίντεο!!

Στα επτά δισεκατομμύρια ο πληθυσμός της Γης

Επτά δισεκατομμύρια θα γίνουμε το 2011, σύμφωνα με το γερμανικό Ίδρυμα για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό (DSW), το οποίο εδρεύει στο Ανόβερο και παρεμβαίνει παγκοσμίως για τον έλεγχο των γεννήσεων.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, μέσα στο 2011 ο πληθυσμός της Γης θα φτάσει τα επτά δισεκατομμύρια, καθώς γίνονται 2,6 γεννήσεις κάθε δευτερόλεπτο.

Το ΔΝΤ σβήνει την Ελλάδα από τον γεωπολιτικό χάρτη

Επιπλέον 20% μείωση των αμυντικών δαπανών το 2012-2014 ζητά από την κυβέρνηση το ΔΝΤ για να δώσει έγκριση για την δ’ δόση το δανείου τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που συνιστά βέβαια διάλυση του συστήματος ασφαλείας της χώρας το οποίο την τετραετία 2011-2014 θα έχει απωλέσει περίπου το 40%  της δυναμικότητάς του (η μείωση για το 2011 είναι ήδη 20%) την στιγμή που η στρατιωτική ισχύς της Τουρκίας που διεκδικεί έλεγχο και εδάφη, στα μέσα της δεκαετίας θα την έχει μετατρέψει ως ένα από τα δέκα ισχυρότερα κράτη του πλανήτη.

Στο εδώλιο επειδή διάβασε τα e-mail της άτακτης φίλης του!

Το ακούσαμε κι αυτό… Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν, είναι αντιμέτωπος με τη φυλακή καθώς διάβασε την ηλεκτρονική αλληλογραφία της φίλης του καθώς υποπτευόταν όταν τον απατούσε.

Επισκέψεις